Showbiz

Ποιος παίκτης του YFSF έκανε εμφύτευση πριν την πρεμιέρα του show!

Gossip-tv Team

Δυναμικό comeback και με ανανεωμένη εμφάνιση ετοιμάζεται να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής Δήμος Μπέκε, ο οποίος σύμφωνα με ανακοινώσεις του σταθμού θα συμμετάσχει στο show «YFSF» στον ΑΝΤ1. 

Κι ενώ οργανώνει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο ‘The Albion’, τον είδαμε πριν λίγες μέρες να μιλάει για τη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία υποβλήθηκε προσφάτως σε εξειδικευμένη κλινική της Αθήνας.

«Τα τελευταία χρόνια άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και λόγω επαγγέλματος η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική. Μετά από πολύ έρευνα κατέληξα στον καλύτερο, τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή. Είδα αποτελέσματα τα οποία ήταν εντυπωσιακά. Όλη η διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη. Αυτά που θα μου φέρει η μεταμόσχευση μαλλιών είναι αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία» δηλώνει ο Δήμος στο βίντεο της κλινικής Advanced Hair Clinics.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε εμφύτευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών, την ακούρευτη συνεδρία FUE ή Unshaven FUE η οποία δεν αφήνει ουλές, δεν γίνεται αντιληπτή από τον περίγυρο και δεν απαιτεί ολικό κούρεμα. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η ιατρική ομάδα του, εφαρμόζουν την τεχνική εξάγοντας ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, την περιοχή σταθερής τριχοφυΐας, και εισάγοντάς τα ένα προς ένα στην περιοχή που αντιμετωπίζει αραίωση. Την συγκεκριμένη μέθοδο προτιμούν πολλά δημόσια πρόσωπα και άνθρωποι με έντονη επαγγελματική και κοινωνική ζωή.
Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr, info@advancedhairclinics.gr

Δείτε τι λέει ο Δήμος Μπέκε για την εμφύτευση μαλλιών:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved