Showbiz

Θύελλα αντιδράσεων για τον Νταλάρα μετά τη συναυλία ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Άγκυρα

Gossip-tv Team

Καζάνι που βράζει είναι η Κύπρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το σάλο που προκάλεσε η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Τουρκία ανήμερα την 25η Μαρτίου!

Την ημέρα που το ελληνικό έθνος και η ομογένεια γιόρταζαν σε όλο τον κόσμο την έναρξη της Επανάστασης εναντίον των Τούρκων, ο Νταλάρας έδινε συναυλία... σε συνεργασία με Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής (METU) τραγούδησε στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από την Κύπρο, που είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο νομικός Πάνος Ιωαννίδης έγραψε στο διαδίκτυο για τον τραγουδιστή: “Αμετανόητος φιλάργυρος ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας. Ας τραγουδήσει μόνο του, με μόνους θεατές τους ιμπρεσάριους του” αλλά υπήρξαν και άλλα επικριτικά σχόλια, όπως “ανθέλληνα” και “persona non grata” (μη επιθυμητό).

Ο ίδιος ο τραγουδιστής απάντησε στο facebook του: “Τούρκος εγώ και εσύ Ρωμιός και εγώ λαός και εσύ λαός... Χθες ξαναθυμήθηκα πόσο τυχερός είμαι που τραγούδησα 22 χρονών παιδί, με μητέρα πρόσφυγα από την Σμύρνη, αυτά τα λόγια του Πυθαγόρα και σε μουσική του Αποστόλου Καλδάρα. Η ειρήνη ανάμεσα στους λαούς δεν έβλαψε ποτέ κανένα, αντίθετα η έχθρα και ο φανατισμός δημιουργούν πρόσφυγες και τραγωδίες. Η Μαλέκ είναι Τουρκοκύπρια και σπουδάζει ελληνικά στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved