Showbiz

X-Factor: Ο αυθεντικός Πιλάτος και η παρουσία του στο καφενείο της οικογένειας Παντελίδη

Gossip-tv Team

Πραγματικό σοκ ήταν για όλους όσοι παρακολουθούν φανατικά το X-Factor οι χθεσινοί δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Ίαν Στρατής και ο Πιλάτος Κουνατίδης.

Δύο από τα μεγάλα φαβορί ως τώρα αντιμέτωπα στη "μονομαχία" που τελικά οδήγησε τον λαϊκό τραγουδιστή Πιλάτο Κουνατίδη στην πόρτα της εξόδου αφού Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης ψήφισαν εκείνον αρνητικά λέγοντας πως είναι έτοιμος τραγουδιστής και σίγουρα θα ακούσουμε σύντομα δικό του τραγούδι στα ραδιόφωνα.
Ο ίδιος ο Πιλάτος, όμως δεν είναι και τόσο σίγουρος. Γνήσιος και αυθεντικός, όπως ακριβώς φαινόταν και on camera ήρθε να μας βρει λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του. Εμφανώς πολύ στενοχωρημένος, γιατί δεν έχει μάθει να κρύβει και το πως αισθάνεται ο Πιλάτος παραδέχτηκε με τη μία πως δεν περίμενε να φύγει και σίγουρα δεν περίμενε να είναι υποψήφιος με τον Ίαν που πίστευε πως θα είναι ο νικητής του Show.
Όμως όπως μας είπε αν και προσπάθησε να καταλάβει με τι κριτήριο ψηφίζει το κοινό τελικά δεν τα κατάφερε και να που τίποτα δεν είναι σίγουρο τελικά για κανέναν. Γι' αυτό κι ο ίδιος κρατάει μικρό καλάθι. Ονειρεύεται να κάνει τη δουλειά που αγαπάει και να ζει από το τραγούδι αλλά δεν ξέρει αν υπάρχει χώρος για εκείνον στο λαϊκό τραγούδι κι ελπίζει να υπάρχει τελικά.
Απόλαυσε την κάθε στιγμή που έζησε μέσα στο X-Factor, ακόμα και τις ατέλειωτες ώρες προβών και με ζόρι -γιατί σέβεται τους ανθρώπους και δεν θέλει να πιστεύουν ότι κάνει ο ίδιος συζήτηση γι' αυτό το θέμα- μας εξήγησε πως και γιατί βρέθηκε -κάθε μέρα- στο καφενείο της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη και κυκλοφόρησε το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει με την κιθάρα του εκεί. Απολαύστε τον Πιλάτο Κουνατίδη στην πρώτη -από τις πολλές που θα ακολουθήσουν και είμαστε σίγουροι γι' αυτό- αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved