Showbiz

Δεν πάει ο νους σας ποιο τραγούδι ακούγεται στην ταινία Fast and Furious

Gossip-tv Team

Ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας του, ο Claydee κράτησε το κομμάτι «Mamacita Buena» για τον εαυτό του, κάνοντας -χωρίς να το περιμένει-παγκόσμια επιτυχία.

Το τραγούδι, από το 2012 που κυκλοφόρησε και μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει 55 εκατομμύρια views στο youtube και έχει κυκλοφορήσει σε 36 χώρες. «Είναι ένα τραγούδι που με σημάδεψε. Μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα hits μου στην Ελλάδα. Γιατί υπάρχουν άλλα κομμάτια που τα έχουν πάει ακόμα καλύτερα στο εσωτερικό. Στην Πολωνία, ας πούμε, μεγάλο hit έγινε το sexy papi», λέει ο τραγουδιστής στο Πρώτο Θέμα.

Ποιο είναι το ρεκόρ του στο youtube; «Πρέπει να είναι γύρω στα 180 εκατομμύρια views, Απ' ό,τι έχουμε υπολογίσει, όλα τα τραγούδια μου στο youtube, έχουν συγκεντρώσει περίπου αυτό τον αριθμό. Στην Ελλάδα τα δύο πρώτα είναι το "Μamacita" και το Hey Ma».

Πώς κατάφερε να κάνει τα τραγούδια του γνωστά σε όλο τον κόσμο; «Εξάγω τη μουσική μου στο εξωτερικό. Δηλαδή όλα τα λεφτά που κερδίζω τα επενδύω πίσω στη δουλειά. Κάνω πολλά ταξίδια για να προωθήσω τη μουσική μου σε άλλες χώρες. Σε ένα τέτοιο ταξίδι έκλεισα μία πολύ σημαντική συνεργασία. Το κομμάτι μου "utopia" μπήκε στην ταινία "Fast and furious 7". Να σου πω επίσης ότι το συγκεκριμένο κομμάτι μπήκε και στο παιχνίδι του playstation FIFA 2015". Είναι πράγματα που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζει ο πολύς κόσμος εδώ».

Γιατί πιστεύει ότι συμβαίνει αυτό; «Επειδή ασχολούμαι με πολλά πράγματα, δεν έχω δώσει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της διαφήμισης της δουλειάς μου. Ίσως αυτό είναι λάθος για την καριέρα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved