Showbiz

Γιάννης Ευαγγελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Γιώργο Βασιλείου και το πρόβλημα υγείας του

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης υποδυόταν για χρόνια τον αρχηγό της αστυνομίας στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» και συνεργαζόταν με τον Γιώργο Βασιλείου.

Όταν ενημερώθηκε τυχαία για την κατάσταση υγείας του συναδέλφου και φίλου του στενοχωρήθηκε και έγραψε στο facebook: «Με το καλημέρα “Τι κάνει ο κύριος Βασιλείου”; με ρώτησε μια γειτόνισσα λίγο πριν τις 7 σήμερα το πρωί, καθώς πριν σφίξει η ζέστη βγήκα να σκουπίσω, να καταβρέξω και να ποτίσω τα δέντρα και τις πακτωμένες γλάστρες μου στο πεζοδρόμιο της πατρικής μου κληρονομιάς. Συνηθισμένος να δίνω πληροφορίες για τους ήρωες της καθημερινότητας, της περασμένης πια δεκαετίας που επιμένει ακόμα να κρατιέται ζωντανή, μια και εγώ τους έζησα από πρώτο χέρι… “Μια χαρά, της απάντησα, τώρα θα πίνε το καφεδάκι του, φαντάζομαι, στο εξοχικό του στη Σαλαμίνα”!... “Δηλαδή, πάει καλύτερα;”, με ξαναρώτησε και είδα μια ελπίδα να ζωντανεύει στα μάτια της…

“Τι συμβαίνει;”, άρχισα να την ρωτάω τώρα εγώ… “Το και το…”!!!

Φίλε Γιώργο, μόλις κλείσω αυτό το σημείωμα θα σου τηλεφωνήσω. Αυτές τις μέρες έκανα σχέδια με το μυαλό μου και ήθελα να σε πάρω να τα πούμε και όλο το ανέβαλα. Το ένστικτό μου λέει - και είναι χάρισμα οικογενειακό – πως όλα θα πάνε πρίμα. Αφού άντεξες τις ταλαιπωρίες τις δικές μου, όλα τα άλλα είναι για σένα παιχνιδάκι…!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved