Showbiz

Lara Fabian: «Πάντα θαύµαζα τη Νάνα Μούσχουρη... Ακόµα θυµάµαι την πρώτη συναυλία της»

Gossip-tv Team

Για τη συνεργασία της με τη Νανά Μούσχουρη που αποτέλεσε πρότυπο για εκείνη, αλλά και για εκείνες με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή μιλάει η Lara Fabian η οποία μαγεύει με τις ερμηνείες της παγκοσμίως...

Έχετε συνεργαστεί µε σηµαντικούς Ελληνες καλλιτέχνες...

Πάντα θαύµαζα τη Νάνα Μούσχουρη και την είχα πρότυπο. Ακόµα θυµάµαι την πρώτη συναυλία της, όταν ήµουν παιδί. Με πήγαν οι γονείς µου, έπειτα από παράκλησή µου. Και είχα την τιµή να τραγουδήσω µαζί της - και µε τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες που θαυµάζω και ελπίζω σύντοµα να συνεργαστώ µε ορισµένους.

Έχετε κάποιες κινηµατογραφικές εµπειρίες. Ονειρεύεστε περισσότερες;

Συµµετείχα σε µερικές ταινίες, όπως στο «De-lovely» , που αφορούσε τη ζωή του Κόοουλ Πόρτερ. Έχω, επίσης, δανείσει τη φωνή µου σε ήρωες ταινιών κινουµένων σχεδίων - όπως στην Εσµεράλντα της «Παναγίας των Παρισίων» της Ντίσνεϊ. Βρίσκω την υποκριτική συναρπαστική. Θα ήθελα πολύ να κάνω µια ταινία. Μέχρι τότε, όµως, απολαµβάνω να τις παρακολουθώ µαζί µε την οικογένειά µου.

Έχετε, µέσα από τραγούδια σας, αναφερθεί στην ανοχή της διαφορετικότητας, έχετε προσφέρει ως πρέσβειρα της UNICEF. Ποιος είναι ο ρόλος ενός παγκοσµίως γνωστού καλλιτέχνη;

Ο,τι έχω να πω, ως δηµόσιο πρόσωπο, το εκφράζω µέσα από τα τραγούδια µου. Οι άνθρωποι σήµερα λαχταρούν περισσότερο από ποτέ τη γαλήνη, τον σεβασµό, την ισότητα, την προστασία της αξιοπρέπειάς τους. Και την αγάπη. Αναζητώ την αγάπη, λοιπόν, σε όλες τις εκφάνσεις της. Και πιστεύω ειλικρινά ότι µπορούµε να φέρουµε την αλλαγή ενσαρκώνοντάς την στον εαυτό µας, στην καθηµερινότητά µας, µέσα από τον τρόπο που συνδιαλεγόµαστε µε τους γύρω µας. Το θέµα είναι να είσαι, όχι να κάνεις και να βγάζεις λόγους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved