Showbiz

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Μαυρίδη για τη ληστεία που σόκαρε τη Λαμπίρη

Gossip-tv Team

Μία περιπετειώδης ληστεία έζησε ο Τόνυ Μαυρίδης με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη τα ξημερώματα τις 28ης Σεπτεμβρίου στην μονοκατοικία του στην Άνω Γλυφάδα.

Ο Τόνυ ήταν στο μπαλκόνι του και είδε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να πηγαινοέρχεται, έκανε όμως το λάθος και κατέβηκε να ζητήσει τον λόγο που πηγαινοέρχονται. Εκείνοι με θράσος του αποκάλυψαν ότι είναι ληστές και τότε μπήκαν μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό έβαλαν το πιστόλι στο στόμα του Τόνυ Μαυρίδη οι ληστές και παίξανε... «ρώσικη ρουλέτα» με την ζωή του.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη βγήκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, La Biri biri και έκανε αποκαλύψεις... Ο κύριος Καϊμακάμης είπε μεταξύ άλλων ότι το σοκ ήταν μεγάλο για τον μουσικό παραγωγό και πρόσθεσε: «οι ληστές δεν είχαν στόχο την οικεία του Μαυρίδη αλλά ένα τυχαίο γεγονός οδήγησε τους ληστές στην οικεία του Μαυρίδη... Μετά τη ληστεία η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν... κάνουμε το σταυρό μας που ζούμε»! Επίσης ανέφερε ότι οι ληστές όντως φορούσαν κουκούλα και κρατούσαν όπλα. Όταν ρωτήθηκε πόσο κράτησε η ομηρία, ο δικηγόρος είπε «η ομηρία κράτησε δυόμιση ώρες» και τότε όλη η ομάδα της Χριστίνας σοκαρίστηκε. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο κύριος Καϊμακάμης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved