Showbiz

Σάκης Ρουβάς : «Ποτέ μη λες ποτέ…»

Gossip-tv Team

Μεγάλη χαρά έχει ο Σάκης Ρουβάς για τη φετινή του συνεργασία με την Πάολα που ξεκινάει σήμερα το βράδυ.

Τον συναντήσαμε στο Κέντρο Αθηνών λίγο πριν από την πρεμιέρα του σχήματος που κατά γενική ομολογία αναμένεται να ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

«Με την Πάολα δεν έχουμε έχουμε συνεργαστεί ξανά.» μας είπε και συνέχισε: «Είναι η πρώτη μας φορά και ανυπομονούσα γιατί βλέποντάς την τόσα χρόνια ήθελα πάντα να συνεργαστώ μαζί της.
Είναι μια πάρα πολύ εκρηκτική παρουσία πάνω τη σκηνή και είναι νομίζω η πιο σπουδαία νέα λαϊκή τραγουδίστρια και είναι αυτή η ενέργειά της πάνω στη σκηνή.»

-Κοινά σημεία στο πρόγραμμα έχετε;

«Οπωσδήποτε ναι. Θα είμαστε πολύ ώρα μαζί πάνω στη σκηνή. Με ποικίλο ρεπερτόριο, κυρίως πιο λαϊκό αλλά γενικά με ωραία τραγούδια»

-Σε ιντριγκάρει αυτό ε;

«Πολύ! Με ιντριγκάρει πάρα πολύ.»

-Ακούς εσύ λαϊκά;

«Φυσικά και ακούω. Και μου αρέσουν κιόλας πάρα πολύ. Γενικά τα ωραία τραγούδια μου αρέσουν. Κυρίως τα παλιά λαϊκά».

-Θα μπορούσες εσύ να τραγουδήσεις και δισκογραφικά κάτι λαϊκό;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Προσπαθώ να υπάρχει μια ομοιομορφία στις δισκογραφικές μου δουλείες οπότε είναι λίγο δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα».

-Με την Τάμτα έχετε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν...

«Η Τάμτα είναι μια από τις πλέον εξαιρετικές συνεργασίες που είχα και όλοι γνωρίζετε πόσο εξαιρετική performer είναι και πόσο καλή τραγουδίστρια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυνεργαζόμαστε».

-Τι καινούργιο έχεις να μας δείξεις σε αυτό το πρόγραμμα;

«Κάθε φορά ανακαλύπτω κι εγώ ο ίδιος νέα πράγματα για τον εαυτό μου. Ο τρόπος που τραγουδάω, που κινούμαι... Παίζει μεγάλο ρόλο και ο χώρος που φέτος είναι πραγματικά εκπληκτικός.»

-Σε μια δύσκολη εποχή τι είναι αυτό που προσφέρει το δικό σας σχήμα στο Κέντρο Αθηνών που θα κάνει τον κόσμο να σας προτιμήσει από κάποιο άλλο σχήμα;

«Δεν μπορώ να συγκρίνω το σχήμα με κανένα άλλο καλλιτέχνη γιατί ο κάθε άνθρωπος για τους δικούς του λόγους επιλέγει το που θα πάει να διασκεδάσει».

-Είναι ένα πολυποίκιλλο σχήμα το δικό σας όμως. Η ισχύς εν τη ενώσει...

«Δεν θέλω να είμαι απόλυτος σε αυτά τα πράγματα γιατί δεν είναι δεδομένα. Μπορεί κάποιος να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και μόνος του. Να είναι από μόνος του κάποιος εξαιρετικός και να θέλει ο κόσμος να πάει να τον δει. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved