Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τον Ψαραντώνη

Gossip-tv Team

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη είναι μια μίξη του παραδοσιακού με το ροκ που φέρει τη συμμετοχή-σφραγίδα του Ψαραντώνη.

Αφού μας συστήθηκε πριν από δύο χρόνια με το επιτυχημένο ντεμπούτο-άλμπουμ «Λαβύρινθοι», η νεαρή, ταλαντούχα & ιδιαίτερη στον χαρακτήρα τραγουδοποιός, διαφορετική και πιο δυναμική, παρουσιάζει τώρα τη νέα της δουλειά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» σε μουσική & στίχους της ίδιας & με τη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη με τη φωνή και τη λύρα του.

Το «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» είναι χτισμένο πάνω σε μια συναρπαστική μίξη του παραδοσιακού με το ροκ, του καλαματιανού ρυθμού με την κρητική λύρα, του σύγχρονου στίχου με τον τρόπο της κρητικής μαντινάδας. Και φυσικά με την ξεχωριστή χροιά και ερμηνεία της Παυλίνας Βουλγαράκη και τη συμμετοχή ενός μουσικού θρύλου, του Ψαραντώνη!

Το τραγούδι συνοδεύεται κι από ένα ατμοσφαιρικά δυναμικό video clip σαν οπτικό ποίημα με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved