Showbiz

Το «άγγιγμα» της Madonna του έφερε γούρι – Το νέο κλιπ του Chris Παυλάκη

Gossip-tv Team

Ποιος είναι ο Chris Παυλάκης;

Τον γνωρίσαμε από την εμφάνισή του στο πλευρό της Madonna όταν στη συναυλία της στην Πράγα ήταν ο τυχερός που η βασίλισσα της pop επέλεξε για να ανεβάσει στη σκηνή. Το τυχερό "άγγιγμα" της star φαίνεται να έχει φέρει γούρι στη ζωή του νεαρού καλλιτέχνη αφού από εκείνη τη μέρα τα πράγματα στη καριέρα του πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Το "Μόνος τα σπάω" είναι το καινούριο video clip του Chris Παυλάκη που μόλις ανέβηκε στο Youtube στο επίσημο κανάλι της Heaven Music και ήδη κερδίζει τις καλύτερες κριτικές. Το καινούριο τραγούδι υπογράφουν ο Λεωνίδας Σώζος το στίχο και τη μουσική ο Διονύσης Σταματόπουλος.

Πιστός στο pop προφίλ του ο Chris προχωρά ένα βήμα παραπέρα και προσθέτει κάποιες σύγχρονες λαϊκόμορφες πινελιές που κάνουν το αποτέλεσμα άκρως ανεβαστικό.

Οι φωτογραφίες είναι από την οπτικοποίηση του τραγουδιού που έγινε πρόσφατα του σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη. Στο clip συμμετέχει η Μις Τουρισμός Κωνσταντίνα Βαλσαμή με την οποία γνωρίζονται από παλιά αλλά στα γυρίσματα ήρθαν πιο κοντά. Λέτε να έχουμε καινούριο έρωτα στην πόλη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved