Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Η πρώτη φωτογραφία μετά από 7 χρόνια και η αποκάλυψη

Gossip-tv Team

Τελικά η Μήλος του πηγαίνει πολύ.

Ο Γιώργος Αλκαίος , λίγο μετά την εμφάνισή του με το “Opa” στο Όσλο της Νορβηγίας, αντί να εξαργυρώσει την επιτυχία του σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, τα μάζεψε και έφυγε για το αγαπημένο του νησί. Έτσι και αλλιώς όσοι γνωρίζουν το χαρακτήρα του, όπως λένε, δεν τους προκάλεσε εντύπωση.
Εδώ και 7 χρόνια ο Γιώργος με μόνιμη βάση το νησί, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όχι όμως και από την μουσική, και αρνείται πεισματικά να δώσει κάποια συνέντευξη όσο και αν το τηλέφωνό του δε σταματά να χτυπά για μια αποκλειστικότητα. Κανείς δεν έχει δει φωτογραφία του όσο και αν κάποιοι έχουν προσπαθήσει για αυτό. «Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους» απαντά ευγενικά σε όσους δημοσιογράφους ζητούν μια δήλωση του. Και τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιώργος έχει ένα πλάνο και το εφαρμόζει πιστά. Μας παρουσίασε δυο τραγούδια σε διάστημα ενός περίπου χρόνου, χωρίς να υπάρχει ούτε φωτογραφία του ούτε κάποιο δικό του πλάνο στο κλιπ του αλλά ούτε κάποια από τις προωθήσεις τραγουδιών που έχουμε συνηθίσει. Μέχρι που σήμερα στα mail μας λάβαμε το δελτίο τύπου για το νέο του τραγούδι «Μια ψυχή» και για πρώτη φορά υπάρχει φωτογραφία του Γιώργου ή καλύτερα μια απεικόνισή του παραπέμποντας άμεσα στον τίτλο του τραγουδιού.
Στο τραγούδι «Μια ψυχή» ο Γιώργος συνεργάζεται, για πρώτη φορά με τον στιχουργό Σταύρο Ζαχαρία και στην μουσική με τον Νίκο Τασιόπουλο ενώ 7 χρόνια μετά, ξαναβρίσκεται με τον μουσικό Λάζο Ιωαννίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Eurovision στο Όσλο της Νορβηγίας. Μάλιστα, ο Λάζος ζει πλέον μόνιμα στον Καναδά για αυτό και η ηχογράφηση έγινε μέσω διαδικτύου σε real time χρόνο. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Μήλο ο Γιώργος Αλκαίος έχει ασχοληθεί με την μουσική κινηματογράφου, το sound design, την κατάρτιση σεναρίου, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ, χωρίς να το διατυμπανίζει. Στο video clip, μάλιστα, «Μια ψυχή» ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης μας βάζει στο «δικό του κόσμο» και μας μεταφέρει μέσω της εικονικής πραγματικότητας στην ψυχή με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο.
Πάντως έντονα ακούγεται στον χώρο ότι ο Γιώργος σκοπεύει να επιστρέψει και ότι αποδέχτηκε μια πρόταση, έξω από όσα έχουμε συνηθίσει, άκρως δελεαστική και πρωτότυπη. Άλλωστε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης ήταν πάντα κόντρα στο ρεύμα της εποχής και το αποδεικνύει πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved