Showbiz

Ζαχαρίας Ρόχας: «Η σειρά Δανεικός πατέρας είναι αυτή που ξεχωρίζει από τις δουλειές μου»

Gossip-tv Team

Ο Ζαχαρίας Ρόχας κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στην τηλεόραση του χθες και του σήμερα και αναφέρεται στη σειρά που για εκείνον ήταν η καλύτερή του δουλειά.

Ξεκινήσατε να κάνετε τηλεόραση την δεκαετία του ’80 στην κρατική τηλεόραση και αργότερα μεταπηδήσατε στην ιδιωτική. Από τότε έως σήμερα πόσο πιστεύεται ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα στην τηλεόραση;

Προσπαθώ να μην είμαι νοσταλγός του παρελθόντος, γιατί δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Αλλά όντως, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στα χρόνια της κρατικής τηλεόρασης, θυμάμαι ότι υπήρχε μεγάλο μεράκι και αγάπη γι΄ αυτό που κάναμε. Δεν ήταν όμως καλά αμειβόμενη γιατί ήμουν νέος ηθοποιός. Στην συνέχεια, ήρθε η ιδιωτική τηλεόραση και όλοι ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι γιατί πιστεύαμε ότι θα άνοιγε το κεφάλαιο των καλών σίριαλ, αλλά τελικά μετά από δεκαπέντε χρόνια αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν μία διαδικασία διασκέδασης που «άλεσε» προϊόντα φθηνά με σκοπό το κέρδος.

Ποια από όλες αυτές τις δουλειές θυμάστε με αγάπη;

Η δουλειά που μου άρεσε εμένα προσωπικά και γι’ αυτό που έκανα εκεί λόγω του διπλού ρόλου που είχα, είναι ο «Δανεικός πατέρας» με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Από την άλλη μεριά, σε επίπεδο ομαδικής δουλειάς, θεωρώ ότι το «Εκμέκ παγωτό» ήταν σπουδαία δουλειά.

Αν σας έλεγα να κάνετε μία ευχή για το θέατρο στην Ελλάδα ποια θα ήταν αυτή;

Να γίνει επιτέλους αυτή η Ακαδημία θεάτρου, μήπως και καταλάβουμε σε αυτή την χώρα ότι το μόνο που παράγουμε εκτός από τουρισμό, είναι ο πολιτισμός. Και κάτι ακόμα που δεν αφορά το θέατρο, αλλά όλους μας, είναι να ανακαλύψει ο καθένας μας, κάτι από τον μηχανισμό της αγάπης, που νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε στη γη.

Πηγή: kallitexnes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved