Showbiz

Η οργή της Ελένης με την ατάκα της Ελιάνας για τις γυναίκες που αποκτούν παιδί μετά τα 40

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα μίλησαν για τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί σε μεγάλη ηλικία και ιδίως για τις γυναίκες που αποκτούν παιδί μετά τα 40 χρόνια!

Η Ελιάνα τόνισε ότι υπάρχει κατακραυγή και οι "κακές γλώσσες", όπου κρίνουν αρνητικά μία γυναίκα που αποκτά παιδί μεγάλη...

Τότε η Ελένη δεν δίστασε να πει σε έντονο ύφος: «Με έχεις απέναντί σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45... Για πες ρε Ελιάνα εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους... εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο. Άρα δεν μπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία... μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί... με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου... Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι αυτό...»! Δείτε τι άλλο είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved