Showbiz

Γνωστός ηθοποιός βρήκε τη λύση για το χρέος

Gossip-tv Team

«Δε βγαίνει» αυτό λέει συνέχεια σε έναν οικονομικό απολογισμό του ελληνικού χρέους και του δανεισμού μας. «Δε βγαίνει. Δανειζόμαστε για να πληρώνουμε μέρος του τόκου; Αφού... δε βγαίνει».

Φυσικά η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μέρος της κατάμαυρης κωμικής σειράς, με τίτλο «Το πείραμα». Μια σειρά που ασχολείται με τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική καθοδήγηση και όλα αυτά που ζει ολόκληρος ο πλανήτης στον σύγχρονο μεσαίωνα που ζούμε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εισαγωγή του πρώτου επεισοδίου. Ένας τρόπος σκέψης για την αντιμετώπιση του αυτονόητου παράλογου και για τη σύγχρονη παρωδία της ζωής, όπως γράφει χαρακτηριστικά η περιγραφή του βίντεο. Η ιδέα και η εκτέλεση της σειράς ανήκει στον Γιώργο Αλκαίο, που εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται και με την εικόνα, ενώ τα κείμενα, η έρευνα και η εκφορά στον Δήμο Μυλωνά.

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα κατάλευκο δωμάτιο κοινωνικής αποκατάστασης κάπου στην Ευρώπη, σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας. Φορώντας μια πορτοκαλί στολή, στο πρώτο επεισόδιο στο ρόλο του Έλληνα, ο Δήμος Μυλωνάς, κάνει την επιστροφή του μετά απο πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα και μονολογεί στην κάμερα, ως... οικονομολόγος, για τι άλλο; ......
Το ελληνικό χρέος. Αφού το ψάχνει από εδώ, το ψάχνει από εκεί βρίσκει επιτέλους τη λύση:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved