Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συναυλία στη Νίκαια, η βράβευση και τα δάκρυα της κόρης του

Gossip-tv Team

"Για να βγαίνει η φωνή και να με ακούτε με τέτοια συγκίνηση που μου δώσατε, σημαίνει ότι είμαι πολύ δυνατός" ήταν τα πρώτα λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου!

Ο ανεπανάληπτος άνθρωπος και καλλιτέχνης το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο Δημαρχείο Νίκαιας μαζί με τη σύζυγο του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία, όπου βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κο Γιώργο Ιωακειμίδη, με αφορμή τη μοναδική συναυλία που θα δώσει στο Κατράκειο θέατρο (11 Ιουλίου 21:30).
Η αίθουσα του Δημαρχείου είχε κατακλυστεί από θαυμαστές του Τόλη Βοσκόπουλου οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν αυτή τη σπάνια φωνή στο Κατράκειο θέατρο το οποίο για εκείνον όπως ανέφερε είναι συγκινητικό καθώς έχει το όνομα ενός φίλου και ανθρώπου που συνεργάστηκαν σε πολλές ταινίες, του Μάνου Κατράκη.
Ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας την αγάπη του κόσμου ήταν και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, η οποία δε μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νίκαιας βράβευσε τον Τόλη Βοσκόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά "είναι πολύ σημαντικό για μας που επιστρέφει στην περιοχή όπου γεννήθηκε και όσοι είμαστε σήμερα εδώ αλλά και όσοι θα βρεθούν στην συναυλία, τον αγαπάμε πολύ".
Ο κος Ιωακειμίδης επίσης πρόσφερε ανθοδέσμη στη γυναίκα που εδώ και χρόνια στηρίζει τον κ. Βοσκόπουλο και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου.
Για τον Τόλη Βοσκόπουλο μίλησε και ο Γιώργος Λιάνης ο οποίος τον αποκάλεσε "γενναιόδωρο καλλιτέχνη" επειδή όταν του ζητήθηκε βοήθεια από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο για το σωματείο των τραγουδιστών αυτός, όπως αποκάλυψε, τους χάρισε δύο σπίτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved