Showbiz

Oι τελευταίες στιγμές του Τούρκου παρουσιαστή πριν από την δολοφονία του

Gossip-tv Team

Ο Τούρκος παρουσιαστής Βατάν Σασμάζ δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης και ο δράστης ήταν η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο. Αφού σκότωσε τον παρουσιαστή, αυτοκτόνησε στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Φιλίζ Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.
Η ανιψιά της Ακέλ δήλωσε ότι συνάντησε την θεία της λίγα λεπτά πριν την δολοφονία επιβεβαιώνοντας ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο όπου και σκότωσε τον Σασμάζ και τόνισε: «Ο Βατάν είναι αθώος η θεία μου ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του και μας έλεγε ότι θα χωρίσει την γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο γνωστός παρουσιαστής στην Κωνσταντινούπολη, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του πριν τον πυροβολήσει η πρώην του.
Ο 43χρονος, φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, μπήκε στο ξενοδοχείο Conrad και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο.
Και σύμφωνα με το βίντεο, το πρώην μοντέλο, μπαίνει στο δωμάτιο του παρουσιαστή και μετά από λίγο μπαίνει στο δωμάτιό του και ο Βατάν Σασμάζ, όπου τον δολοφονεί η Ακέλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved