Showbiz

Ξέσπασε η Πέμυ Ζούνη: «Δέχτηκα λάσπη...»

Gossip-tv Team

Η Πέμυ Ζούνη μίλησε στο Πρωινό και λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής της ξέσπασε!

«Δεν πληγώθηκα ποτέ από τις κακές κριτικές, γιατί ήξερα από πριν που μπάζω εγώ και αν αυτή η κριτική είναι σωστή ή όχι... Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι σπουδαία ηθοποιός και έχει δικαίωμα να κρίνει, μπορεί να κρίνει. Την Χρυσούλα την αγαπώ! Για την Μελίνα, υπαινισσόταν, νομίζω, ότι ήταν μία φοβερή περσόνα, έντονη γυναίκα, γοητευτική και λαμπερή και ίσως θεωρεί η Χρυσούλα ότι ήταν μέτρια ηθοποιός. Ο καθένας έχει το αποτύπωμά του στην ιστορία, και αυτό είναι αδιάψευστο. Η Μελίνα είναι υπεράνω κριτικής...»!
«Νομίζω η ζωή μου συνεχίζεται από εκεί που είχε μείνει πριν το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά, πέρα από τη λάσπη» είπε η ηθοποιός και η ομάδα του Πρωινού τόνισε πως αναφερόταν στην θεατρική συνεργασία της με τον Ανγκ Λι, που δεν έγινε.
Και να σας θυμίσουμε ότι η συνεργασία δεν υπήρξε αφού οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν επεξεργασμένες και με ανακοίνωσή της τότε ζήτησε «συγγνώμη» αποκαλύπτοντας ότι την εξαπάτησαν και ότι το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved