Showbiz

Απίστευτες προβολές για το teaser της Αμαρυλλίς

Gossip-tv Team

Πρώτη φορά ένα teaser έχει τόση επιτυχία, κάτι που δείχνει ότι το κοινό το περιμένει με αγωνία, αφού έχει την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη

Ήδη έχει σπάσει αυτό των teasers videos, παρότι έχει κυκλοφορήσει λίγα 24ωρα. Ο λόγος για το νέο βίντεο κλιπ της Αμαρυλλίς με τίτλο ”Θα Ζω”. Μια δημιουργία του Παντελή Παντελίδη που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και ο κόσμος το περιμένει πως και πως.

Το teaser κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από το κανάλι του Παντελή και ήδη βρίσκεται στα 5 δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube. Νούμερο 5 στις τάσεις λοιπόν και περισσότερες από 100.000 προβολές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το νέο τραγούδι με τίτλο « ΘΑ ΖΩ» κυκλοφορεί μαζί με το video clip την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το προσωπικό κανάλι του Παντελή στο YouTube.

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από την δική του από τότε που έφυγε… Και αυτό είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος επέλεξε να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα έτσι όπως πάντα εκείνος λειτουργούσε. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved