Showbiz

Μελίνα Μποτέλη: «Λυπήθηκα που έχασα κάποια...»

Gossip-tv Team

Η Μελίνα Μποτέλη απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Ωστόσο το κοινό δεν σταμάτησε να την αγαπά και κάθε φορά που την βλέπει στον δρόμο της εκφράζει την αγάπη του και τον θαυμασμό του.

Η ηθοποιός είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με την σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» όπου και έπαιζε την μητέρα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Το 1999 η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη συνάντησε τον άνθρωπο της ζωής της, τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα. Εγκατέλειψε την Αθήνα και αφοσιώθηκε στο να μεγαλώσει τα 3 παιδιά του άνδρα της, κάνοντας επιλεκτικά δουλειές στη βόρεια Ελλάδα.

«Λυπήθηκα που έχασα κάποια συγκεκριμένα έργα που μου είχαν προταθεί. Όμως επειδή ο θεός με έπλασε έτσι που να μην είμαι για τους ρόλους της νεαράς, της ενζενί, όπως λέγεται στη θεατρική ορολογία, από εδώ και μετά είναι οι ρόλοι που μου ταιριάζουν κυρίως. Ο κόσμος αντιδρά όταν με βλέπει, σαν να με είχε δει μόλις χθες στην τηλεόραση του. Κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο, γιατί ήταν κάτι που φοβόμουν, πως όταν δεν σε βλέπουν σε ξεχνούν» είπε στην κάμερα του Happy Day.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved