Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: «Έκανα υπερφαγικά επεισόδια…»

Gossip-tv Team

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η μαμά της, Μπέσσυ Αργυράκη, έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για την ταλαντούχα κόρη της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα, το πρωί της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την «μάχη» της με τα κιλά.

«Αρχικά το ξεκίνησα επειδή είχα φτάσει ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν το άντεχα άλλο. Το ότι δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω να βγω ένα βράδυ με τις φίλες μου. Κυρίως για την υγεία μου και μετά για όλους τους υπόλοιπους λόγους. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που με αηδίαζα. Δεν ήθελα να με βλέπω», είπε και συνέχισε μιλώντας για τον λόγο που την ώθησε να ξεκινήσει μια συγκεκριμένη διατροφή.

«Είχα πάει για μια δουλειά στην Αμερική και μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναπάω μετά από λίγους μήνες και ήθελα στο ενδιάμεσο να χάσω όσα περισσότερα κιλά μπορώ γιατί ήθελα να νιώσω τον καλύτερο μου εαυτό εκεί. Ένιωσα ότι άξιζε τον κόπο και ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Με παρακολουθεί μια διατροφολόγος. Μόνη μου νομίζω ότι σε αυτή τη φάση δεν θα τα κατάφερνα. Έβαλα πάρα πολύ περπάτημα. Χιλιόμετρα. Δεν πήγαινα ούτε μέχρι το περίπτερο…», είπε και πρόσθεσε:

«Αγαπώ τόσο πολύ το φαγητό. Έκανα υπερφαγικά επεισόδια. Μπορούσα το βράδυ να φάω μια ζαμπονοτυρόπιτα, δυο λουκουμάδες και να πέσω για ύπνο», είπε μεταξύ άλλων η ίδια. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved