Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μετά από πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι νοσηλεύεται στην εντατική.

Μία αυτόπτης μάρτυρας είδε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πεσμένο στο δρόμο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μίλησε τηλεφωνικώς στο Tatiana live!

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο ακριβώς έτσι όπως λέτε, ο κύριος όμως που οδηγούσε το λεωφορείο, δεν είχε κατέβει στο δρόμο. Εμένα, ο καλύτερός μου φίλος, μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου!
Και συνέχισε την περιγραφή της: «Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved