Showbiz

«Ο Διονυσίου εξύβρισε τον αστυνομικό! Δεν υφίσταται θέμα υγείας»!

Gossip-tv Team

«Ο Διονυσίου εξύβρισε τον αστυνομικό! Δεν υφίσταται θέμα υγείας… Μόνο αν ζητήσει συγγνώμη θα τελειώσει το θέμα»!

Ο Στέλιος Διονυσίου συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων.
Ο κύριος Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος του αστυνομικού, μίλησε στο Πρωινό και τόνισε: «Τον εξύβρισε με εκφράσεις, οι οποίες δεν είναι ούτε για πρωινό ούτε για βραδινό! Δεν υφίσταται θέμα υγείας. Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και δεν είναι το πτυελοδοχείον κανενός».
Και πρόσθεσε: «Παραλίγο να γίνει διεθνώς ρεζίλι η χώρα από μία αφέλεια. Όλοι οι οδηγοί περίμεναν, ενώ ο κος Διονυσίου ξεκίνησε το αυτοκίνητό του στην κατεύθυνση του αστυνομικού. Το παιδί επειδή είναι νέο τραβήχτηκε προς τα δεξιά, τον χτύπησε ελαφρά στο χέρι, ήρθε το ΕΚΑΒ τον πήρε… Τον εξύβρισε με εκφράσεις, οι οποίες δεν είναι ούτε για πρωινό ούτε για βραδινό, λέξεις που δεν λέγονται.».
Όταν στο Πρωινό είπαν ότι ο τραγουδιστής ανέφερε πρόβλημα υγείας, τότε ο κύριος Μαντούβαλος είπε: «Αυτό είναι μια έξυπνη αλλά πολύ πρόχειρη υπερασπιστική σκέψη. Ένας ασθενής δεν κατεβαίνει να βρίζει με τα χειρότερα λόγια. Δεν υφίσταται θέμα υγείας.»


Και κατέληξε: «Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και δεν είναι το πτυελοδοχείον κανενός! Αν του ζητήσει μια συγγνώμη μεγάλη, που να την δει ο κόσμος, ότι πράγματι ένας επώνυμος έκανε σφάλμα και ζητάει συγγνώμη, θα κλείσει η υπόθεση. Αλλιώς με τέτοιες ανοησίες δεν υπάρχει περίπτωση, να καταλάβει ότι θα τιμωρηθεί.»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved