Showbiz

Vegas: Η συνεργασία με τον Φλωρινιώτη

Gossip-tv Team

Μια συνεργασία που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε… Οι Vegas προτείνανε στον Γιάννη Φλωρινιώτη και τη Μικρή Ολλανδέζα να συμμετέχουν στο νέο τους βιντεοκλίπ.

«Επιλέξαμε τον κύριο Φλωρινιώτη γιατί αποτελεί ένα ζωντανό θρύλο που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην έννοια show. Θεωρήσαμε ότι είναι ο πιο ιδανικός εκπρόσωπος της δεκαετίας των 70s και πιο κοντά στο δικό μας στιλ. Η Μικρή Ολλανδέζα είναι ένα κορίτσι που ασκεί μεγάλη επιρροή στη νεολαία, σοβαρή, εργατική και με πολλή όρεξη για δημιουργία. Θεωρήσαμε πως θα ήταν καλή επιλογή για τον εκπρόσωπο του σήμερα. Στο βίντεο βλέπουμε πώς διασκέδαζαν τότε και πώς τώρα και στο τέλος ότι μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη του χτες με το σήμερα στη διασκέδαση» τόνισε ο Zeraw στο 7 Μέρες TV.

Dj Airth: «Το concept είναι η αναδρομή στις παλαιότερες εποχές όπου ο κόσμος διασκέδαζε χωρίς να είναι προσκολλημένος στο κινητό του. Περνώντας το μήνυμα ότι και τώρα μπορεί με λίγη δόση τρέλας να περάσει εξίσου καλά. Η Μικρή Ολλανδέζα είναι λοιπόν το τώρα στη θετική του πλευρά και ο κύριος Φλωρινιώτης το τότε, οι θετικοί εκπρόσωποι δύο εποχών.»

Κατερίνα:» Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι σύμβολο της εποχής των 70s, δεν θα μπορούσε να κάνει κανείς άλλος αυτή την guest εμφάνιση. Η Μικρή Ολλανδέζα είναι μια ξεχωριστή και φρέσκια παρουσία, με αυθεντική και δημιουργική προσωπικότητα. Η Δανάη ήταν ο συνδετικός κρίκος δύο εποχών και με την προσωπικότητα της και το στιλ της μετέφερε στους νέους το μήνυμα της απλότητας.»

-θα σας δούμε με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην ίδια σκηνή;

Zeraw: «Θα ήταν μεγάλη μας τιμή, αν είχαμε κάτι καλό να του προτείνουμε και δεχόταν να το κάνει!»

Dj Airth: «Ποτέ δεν ξέρεις...»

Κατερίνα: «Θα ήταν τέλειο!!!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved