Showbiz

Ο ANT1 με την Καλομοίρα στηρίζουν τα παιδικά χωριά “SOS” Ελλάδος

Gossip-tv Team

Το νέο single της Καλομοίρας «Mommy Loves you» γραμμένο από την ίδια για τα παιδιά της, είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και σε όλα τα παιδιά.

Αυτή τη φορά, ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την ΑΝΤΕΝΝΑ Music, παρουσιάζουν το νέο single της Καλομοίρα, με τίτλο «Mommy Loves You», το οποίο υπογράφει η ίδια στιχουργικά, ενώ μουσικά ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Πηγή έμπνευσης της αγαπημένης καλλιτέχνιδος για το συγκεκριμένο τραγούδι – όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος – τα παιδιά της, το οποίο και αφιερώνει σε όλες τις μαμάδες και σε όλα τα παιδιά, για καλό σκοπό. Έτσι με κάθε download, τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του σπουδαίου έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλομοίρα μέσα από αυτό το τραγούδι υμνεί την αγάπη της μητέρας προς τα παιδιά της, ενώ πρώτη φορά το τραγούδησε στη βάφτιση της κόρης της Αναστασίας. Εκτός από το τραγούδι, μπορείτε να απολαύσετε και στιγμιότυπα από την τελετή και το party της βάφτισης, που αποτελεί και το video clip του τραγουδιού.

Το νέο single της Καλομοίρας “Mommy Loves You” κυκλοφορεί από την 314Records.
Απολαύστε το νέο single & video «Mommy Loves You» εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved