Showbiz

Γαλανοπούλου: Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια ο πρώην σύντροφός της - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση

Gossip-tv Team

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε σήμερα και ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης.

Στα δικαστήρια της Λάρισας εκδόθηκε η απόφαση για την υπόθεση της Άβας Γαλανοπούλου, η οποία κατηγόρησε τον πρώην αγαπημένο της ότι της καταχράστηκε 1.240.000 ευρώ.
Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης και πρέπει να καταβάλει και το ποσό των 250.000 ευρώ άμεσα στην Άβα , όπως είπε ο δικηγόρος της κύριος Δημοσθένης Πέππας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»!

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» είπε με δάκρυα η Άβα.

Και ο δικηγόρος της τόνισε: «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του».
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved