Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η αλλαγή στα μαλλιά της, η οικονομική δυνατότητα του άντρα της και ο γιος της

Gossip-tv Team

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για την αλλαγή στα μαλλιά της, την καθημερινότητα με τον γιο της αλλά απάντησε και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την οικονομική ευχέρεια του συζύγου της.

«Αυτό που μου αρέσει σε εσένα, είναι ότι παντρεύτηκες έναν άντρα (σ.σ. Νικηφόρο Χαραγκιώνη) αρκετά ευκατάστατο αλλά εξακολουθείς και δουλεύεις σε μια δουλειά που δεν έχει και τις καλύτερες αμοιβές πια» της είπε ο ρεπόρτεε και η ηθοποιός απάντησε:

Και η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε: «Η δουλειά μου μού αρέσει πολύ και αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι χωρίς αυτήν δε θα μπορούσα να ζήσω. Να κάνω τι; Να κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι. Απλώς η δυνατότητα αυτή που λες, μου δίνει και εμένα τη δυνατότητα να μπορώ να επιλέγω και να κάνω τα πράγματα που με γεμίζουν και με εκφράζουν».
Όσο για τον γιο της είπε: «Ο μικρός είναι στην καλύτερη ηλικία γι’ αυτόν και πολύ δύσκολη για εμάς, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ο γιος μου με τα άλλα δυο παιδιά του Νικηφόρου αγαπιούνται πραγματικά. Τα παιδιά του συζύγου μου είναι πραγματικά παιδιά μου, δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου… είναι σα να έχω τρεις γιους…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved