Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη: Ο θάνατος, που τον συγκλόνισε

Gossip-tv Team

Δύσκολες ώρες περνά ο Νότης Σφακιανάκης. Η απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου τον συγκλόνισε.

Ο θάνατος της δασκάλας του Άννας Σαρρή Καραμπεσίνη τον λύγισε. Η τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 χρόνων, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κω.
Η 'Αννα Σαρρή Καραμπεσίνη γεννήθηκε στην Αντιμάχεια της Κω και από μικρή ηλικία φάνηκε το ταλέντο της στο τραγούδι, καθώς οι γονείς της ασχολούνταν με τη μουσική και το τραγούδι. Μαζί με την αδερφή της Ευτυχία Σαρρή, τραγούδησαν για πολλά χρόνια παραδοσιακά τραγούδια και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάδειξη της μουσικής παράδοσης της Κω και των Δωδεκανήσων.Η Άννα με την συνοδεία της αδελφής της Έφης, ηχογράφησαν 23 δίσκους των 33 στροφών.

Η θρυλική τραγουδίστρια των νησιωτικών τραγουδιών που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Νότη, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, πέθανε προδομένη από την καρδιά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης «λύγισε» στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της.
Μάλιστα, το 2000 είχε αποφασίσει να εντάξει τη φωνή της Άννας Καραμπασίνη στο τραγούδι «Η πιο γλυκιά πατρίδα», στους στίχους του οποίου αναφέρεται το όνομά της.
«Όποιος πει ότι δεν εκτιμά ή δεν ξέρει την Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη είναι άρρωστος. Η Άννα Καραμπεσίνη είναι ολόκληρη η ιστορία του παραδοσιακού τραγουδιού. Τα σπίτια μας είναι απέναντι. Με τη φωνή της μεγάλωσα. Η φωνή της με συνοδεύει πάντα», είχε πει σε συνέντευξή του.

Η κηδεία της Άννας Καραμπεσίνη θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, στη γενέτειρά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved