Showbiz

Μπάμπης Στόκας: Η απάντησή του συνεργασία με την Πάολα και η αποκάλυψη για το «Ας τη να λέει»!

Gossip-tv Team

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στην πρώην γυναίκα του Φωτεινή Ψυχίδου για τη συνεργασία με την Πάολα στο τραγούδι «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», τονίζοντας πως οι Πυξ Λαξ δεν χαρακτηρίστηκαν ποτέ έντεχνοι και αναφέρθηκε και σε διάφορες συνεργασίες αλλά και το τραγούδι που έγινε επιτυχία με τον Βασίλη Καρρά « Ας την να λέει».

Ο Μπάμπης Στόκας ξεκαθάρισε για την πρόσφατη συνεργασία του με την Πάολα στο στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Το τραγούδι αυτό το έγραψα πριν πολλά χρόνια, όταν είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση να πετάνε τους μετανάστες από τα καράβια στην Ιταλία. Είναι τραγούδι για την πατρίδα βασικά. Θέλαμε να βάλουμε μια λαϊκή τραγουδίστρια να το πει. Οι Πυξ Λαξ ήταν πάντα ένα συγκρότημα που δεν είχε στεγανά και ταμπέλες. Μας αρέσει η λαϊκή μουσική, το ίδιο με τη ροκ. Το ίδιο ο Βαμβακάρης και ο Άκης Πάνου με τον Bob Dylan και τον Bruce Springsteen. Οι Πυξ Λαξ δεν είπαν ποτέ ότι είναι μια έντεχνη μπάντα. Εμένα προσωπικά δεν μ’ αρέσει αυτή η λέξη. Έχουμε κάνει συνεργασίες και με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, έχουμε δώσει τραγούδι στον Νίκο τον Νομικό, έχουμε δώσει τραγούδι στον Πασχάλη Τερζή, στον Νότη Σφακιανάκη και το κάναμε επειδή γουστάραμε.»
Και πρόσεσε: «Και ο Nick Cave όταν έκανε μία συνεργασία με την Kylie Minogue πήρε την Kylie Minogue, που ήταν η πιο εμπορική ποπ τραγουδίστρια εκείνη την εποχή. Μην κλείνουμε και τα μάτια μας. Το ίδιο πάθαμε και με τον Καρρά. Έλεγαν ότι τα πήραμε. Τίποτα δεν πήραμε. Ούτε με την Πάολα πήραμε τίποτα, ούτε δώσαμε! Ο Καρράς ήταν εκείνη την εποχή ό,τι και η Πάολα τώρα. Το τραγούδι «Ας την να λέει» ήταν να το πει άλλος. Ήταν να το πει ο Στράτος Διονυσίου, αλλά πέθανε. Μια βραδιά που είδαμε τον Καρρά ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, μας άρεσε, του κάναμε πρόταση. Δεν ήθελε να το πει. Επέμενε ο παραγωγός του. Το τραγούδι έγινε. Η ιστορία γράφτηκε. Πάει αυτό. Ξεπεράστηκε.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς ό,τι κάνουμε το μεταφέρουμε στον δικό μας κόσμο. Εμένα εξακολουθούν να μη μου αρέσουν τα σκυλάδικα. Το μέσα μου δεν αλλάζει. Δεν πάνε οι Πυξ Λαξ να παίξουν σε ένα σκυλάδικο».

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο Μπάμπης Στόκας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved