Showbiz

Ο λάτιν χορός Οικονομάκου-Μιχόπουλου, το σόου του Μουζουράκη και τα πυροτεχνήματα!

Gossip-tv Team

Χθες ήταν σίγουρα μία αξέχαστη βραδιά για την Αθηνά Οικονομάκου, τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου τους που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Αμέσως μετά τον γάμο τους, η νύχτα έγινε… μέρα από τα πυροτεχνήματα ενώ ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό.

Μία νύφη πανέμορφη, ένας πραγματικά ευτυχισμένος γαμπρός και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς πραγματικά χαρούμενοι που έβλεπαν το ζευγάρι τόσο ευτυχισμένο.

Το ζευγάρι χόρεψε για τους καλεσμένους του τους πρώτους χορούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένας λάτιν χορός, με την Αθηνά να γίνεται για λίγο το επίκεντρο με τις αέρινες φιγούρες της. Ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι με τον Πάνο Μουζουράκη να πρωτοστατεί, κρατώντας τα ηνία στο «ντύσιμο» της βραδιάς μουσικά. Ο τραγουδιστής τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι το «Φίλα με», με τους καλεσμένους να τον αποθεώνουν.

Το γλέντι όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού συνεχίστηκε με πολύ χορό, από νησιώτικα μέχρι ντίσκο και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Highlight της βραδιάς η στιγμή που οι φίλοι του γαμπρού τον σήκωσαν στον αέρα σε ένα ροκ κομμάτι, αγαπημένο του ίδιου που απογείωσε το κέφι του.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την υπέροχη βραδιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved