Showbiz

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε πρεμιέρα- Τα εντυπωσιακά shows, το «ευχαριστώ» του στο κοινό και ο Μενιδιάτης

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Ηλίας Βρεττός

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και, όπως αποδείχτηκε, τόσο στην πρεμιέρα, όσο από το Σάββατο και την Κυριακή, το κοινό τον περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία!

Το πρώτο τριήμερο στέφθηκε με επιτυχία για τον Ηλία Βρεττό στο ανακαινισμένο TOKYO THEATER ATHENS με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα! Τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του AirPlay, με το πιο πρόσφατο «Η Αγάπη Μπορεί» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, τραγούδια αγαπημένα, όπως το «Φώναξέ Με», αλλά και εντυπωσιακά shows που συνοδεύουν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο stage!

Το «παρών» στην πρεμιέρα του στο Tokyo Theater Athens, έδωσαν οι γονείς του Ηλία, που δεν λείπουν στιγμή από το πλευρό του, καθώς φίλοι και συνάδελφοί του, ανάμεσά τους ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Νίκος Μάρκογλου με την σύζυγό του Μαρία Φραγκάκη.

Ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε το κοινό και δήλωσε πως νιώθει σαν να είναι η πρώτη πρεμιέρα της ζωής του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον καλό του φίλο και συνάδελφο Χρήστο Μενιδιάτη. Τέλος, την Κυριακή το βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και ο Ηλίας ως καλός οικοδεσπότης βρέθηκε κοντά του και του έδωσε το μικρόφωνο.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Ηλίας Βρεττός εκτοξεύει την διασκέδαση στα ύψη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved