Showbiz

«Ο Ζησάκης δεν έφυγε από το Μαριχουάνα Stop. Τον φύγανε. Δεν ήταν συνεπής και έκλαιγε που έφυγε»

Gossip-tv Team

Αποκάλυψη για την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση «Μαριχουάνα Stop».

Μπορεί ο ηθοποιός να είχε ξεκινήσει πρόβες, να είχε κάνει την φωτογράφιση όμως σε δηλώσεις του, αποκάλυψε πως προέκυψε μια πολύ καλύτερη πρόταση κι έτσι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Βαλάρη.

Όμως όπως αργότερα μαθεύτηκε ο Ευθύμης δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το καστ της παράστασης, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Μαρία Ιωαννίδου, με την οποία θα έπαιζαν μαζί στην παράσταση.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή Dot. είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έφυγε από το Μαριχουάνα Stop, τον φύγανε. Δεν ήταν συνεπής. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Ο Ζησάκης είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλό παιδί. Ήταν και παρτενέρ μου στο έργο και τον γούσταρα πάρα πολύ… Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Και μην ακούω διάφορα πως έφυγε. Αφού έκλαιγε που έφυγε», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούσε ο Βάλαρης να τον κρατήσει. Γιατί ο άνθρωπος βάζει τα εκατομμύρια του, βάζει τα λεφτά του, βάζει κόπο, χρόνο, ψυχή, πάθος, λεφτά. Την περιουσία του. Γιατί ; Κρίμα. Κρίμα και σε εμάς. Μου λέει σέβομαι και εσένα Μαρία, που είσαι συνεπής και είσαι επαγγελματίας…. Συνέπεια. Δεν είχε συνέπεια ο Ζησάκης, κρίμα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved