Showbiz

Το πρωινό: «Είναι θλιβερό όσα ακούστηκαν για την εμφάνιση της Χρηστίδου! Είναι ρατσιστικά σχόλια»

Gossip-tv Team

Χαμός στο Πρωινό με τα όσα ειπώθηκαν χθες στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου!

Η Σταματίνα Tσιμτσιλή τόνισε: «Η Σίσσυ από τότε που τη θυμάμαι ποτέ δεν ήταν το καχεκτικό αδύνατο κορίτσι. Δηλαδή τη βλέπεις, μπορεί να είναι και σε μια φάση που έχει πάρει δυο κιλάκια παραπάνω, αλλά δεν περνούσε ποτέ το πρότυπο της πολύ αδύνατης. Έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο» και τόνισε ότι έχει βάλει πολύ έντονο σκούρο κραγιόν!

Ο δε Χρήστος Βαρθαλίτης υπογράμμισε: «Είναι όμορφη! Εμένα μου θύμισε κάποια όταν είδα το πρόσωπο. Εκεί το μακιγιάζ και το μαλλί όπως πέφτει… Να πούμε ή να μην πούμε; Εγώ θα το πω. Στο πρόσωπο μου θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη…». Αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν δίστασε να πει ότι μαγειρεύει καλά στα παιδιά της αφήνοντας υπονοούμενα για τα κιλά της!
Ο Παύλος Σταματόπουλος, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου έγραψε μία οργισμένη απάντηση μέσω instagram κατά του Παπανώτα!

Στο πρωινό σήμερα μετά την προβολή του βίντεο και την απάντηση του Σταματόπουλου, πήρε τον λόγο ο Άρης Καβατζίκης και είπε: «Είναι θλιβερό! Τι είναι αυτά τα λόγια; Τα βρίσκω άκρως ρατσιστικά σχόλια. Όποιος δεν έχει τη σιλουέτα της Ζιζέλ δεν βγαίνει στην τηλεόραση» και συνέχισε η Αφροδίτη Γαμμμέλη «Δηλαδή η Ζαρίφη είναι αρνητικό πρότυπο; Η Κατερίνα είναι μία υπέροχη γυναίκα»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved