Showbiz

Το ξέσπασμα της Χρηστίδου στο Instagram: «Φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει...»

Gossip-tv Team

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος με μια ανάρτηση στο Instagram, τοποθετήθηκε και απάντησε με τον τρόπο του στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τα κιλά της κουμπάρας και συνεργάτιδάς του.
Μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της και τα υπονοούμε σχετική με την πρεμιέρα της, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και τοποθετήθηκε κι εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά στα stories της:

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι' αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό».

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το Instagram της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved