Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Πώς είναι η προσωπική του ζωή μετά το ατύχημα;

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open Tv «Για την παρέα» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ηλίας Βρεττός

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή μετά το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

«Ήμουν μόνος από επιλογή… Αυτό που ήθελα να πω είναι πως όταν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, εγώ ήθελα συνειδητά όλο αυτό να το περάσω μόνος μου. Με ανθρώπους που με αγαπάνε πραγματικά και ανιδιοτελώς. Επειδή, λοιπόν, έχω απογοητευτεί από αρκετές σχέσεις μου, δεν ήθελα να έχω σε αυτή την πολύ σημαντική, δύσκολη και ιδιαίτερη φάση της ζωή κάποιον που ίσως να μην είναι εκεί με όλη του την καρδιά… Αποφάσισα να το περάσω τελείως μόνος μου και με την οικογένειά μου.

Έτσι κι αλλιώς, δεν είχα ανάγκη για κάτι ερωτικό. Ρε Νίκο, τι ερωτικό να υπάρχει; Δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτού του είδους την αγάπη εκείνη την περίοδο. Και δεν την έχω ακόμα, μπορώ να σου πω. Αναλώνω τόση πολλή ενέργεια για να ξαναγυρίσω 100% στη ζωή μου, στη δουλειά μου, να ξαναβρώ το σώμα, τη ψυχή και το μυαλό μου, έτσι όπως θέλω, που αυτή την περίοδο δεν έχω την ενέργεια να δώσω. Ερωτικά είμαι μόνος μου, αλλά γενικότερα έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου», είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved