Showbiz

«Την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγός του και μοντέλο έκανε πασαρέλα...»

Gossip-tv Team

Ο 46χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα είναι ο σύζυγος διαγωνιζόμενης του My Style Rocks

Ο Πέτρος Καρσιώτης, αστυνομικός συντάκτης, αποκάλυψε στο Happy Day
«Δεν γνώριζε μέχρι τουλάχιστον τα μεσάνυχτα η αστυνομία με τι μέσο διέφυγαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία… για αυτό θα πήγαιναν δρόμο-δρόμο να δουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Να πάμε στο τι συνέβη…»!

Και συνέχισε: « Όλα έγιναν γύρω στις 8:30, που ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του. Η σύζυγός του έλειπε και ο ίδιος έπρεπε να πάει σε επαγγελματική υποχρέωση για αυτό άφησε τα δυο παιδιά τους – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι - σε σπίτι φιλικής οικογένειας δίπλα…
Έτσι βγαίνει από το σπίτι και κατευθύνεται διαγώνια σε ένα σημείο που υπάρχει πλάτωμα σκοτεινό και έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του. Την ώρα που πάει και ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να βάλει τα κλειδιά στη μίζα. Οι δράστες ήταν εκεί.»!

Και πρόσθεσε ο Πέτρος Καρσιώτης: «Ένας από τους αγνώστους με όπλο, πιθανότατα πιστόλι φτάνει από το παράθυρο του συνοδηγού. Το τζάμι ήταν ανεβασμένο. Δεν πρόλαβε να το κατεβάσει. Και αρχίζει από εκείνο το σημείο να τον πυροβολεί στον θώρακα. Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις οπές πάνω στα τζάμια και τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα».
Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved