Showbiz

Κατέρρευσε η παίκτρια του My Style Rocks μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

Gossip-tv Team

 Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες των δύο εκτελεστών έξω από το σπίτι του στη Βούλα γύρω στις 20:30, η σύζυγός του, μοντέλο και διαγωνιζόμενη του My Style Rocks περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ, η αστυνομία διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγος του θύματος βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ η η καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week και μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο της στη Μύκονο. Η παίκτρια μάλιστα είχε αναφερθεί πολλές φορές στα δύο παιδιά της αλλά και στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στυλ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved