Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη on camera

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον… Αιμιλιανό Σταματάκη!

Και μπορεί σε προηγούμενες τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους να έλεγαν μισόλογα, αυτή τη φορά η Μαίρη παραδέχθηκε τη σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό!
Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλεσμένη τη Μαίρη στην εκπομπή του "Για την παρέα" και τη ρώτησε ευθέως για τη σχέση της με τον Αιμίλιο, αλλά ήρθε σε αμήχανη θέση η Μαίρη και δεν ήθελε να πει και πολλά. Ο Νίκος τότε της είπε: «Είσαι καλά, ευτυχισμένη, σε βλέπουμε άλλωστε. Δε θα πεις κουβέντα ρε άτιμη; Πες μας… θέλουν να μάθουν οι θαυμαστές σου πώς έγινε, πόσο καιρό είστε μαζί… Έλα πες! » και η Μαίρη αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Δεν θα σου πω. Ότι ξέρεις, ξέρεις»

Ενώ στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Αιμιλιανός Σταματάκης ανέφερε η «φίλη μου η Μαίρη» και δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα για τη σχέση του!
Όμως, τώρα σε ερώτηση δημοσιογράφου του Happy Day: «Κρατάς χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή γιατί δε θέλεις να πάρει διαστάσεις που είχαν πάρει οι προηγούμενες σχέσεις σου; Και ο Αιμιλιανός είναι ένας άνθρωπος του χώρου και έχετε συνεργαστεί κιόλας…»!
Και απάντησε: «Δεν νιώθω την ανάγκη να πω κάτι για τη νέα μου σχέση γιατί δε νοιάζεται κανένας…»!

Ti ανέφερε για τις προηγούμενες σχέσεις της;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved