Showbiz

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Δάντη μιλά για το «Τατουάζ» και τις.. δυσκολίες στην Αμερική

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», για το όνομά του που το άλλαξε αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βρέθηκε στην Αμερική.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης σε συνέντευξή του στη Μαρία Αντωνά και στο happy day είπε:
«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying»!
Όσο για τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Alpha ανέφερε: «Πιστεύω στον εαυτό μου πιστεύω στις ικανότητές μου και είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να πω όχι. Σε κάποια περίοδο που έψαχναν νέους ηθοποιούς τη φετινή σεζόν μου έρχεται ένα μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου με τον οποίο γνωριζόμαστε, με ρωτάει αν θα με ενδιέφερε η υποκριτική κι έτσι έκλεισε και η συμμετοχή μου. Το σκέφτηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πως θα είμαι εγώ. Το κλίμα στο Τατουάζ είναι φοβερό με δέχτηκαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Τι αποκάλυψε για τον δικό του ρόλο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved