Showbiz

GNTM: Τα καυτά φιλιά της Γαρυφαλλιάς με τον σύντροφό της μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

Gossip-tv Team

 H Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, ένα από τα φαβορί του Greece’s Next Top Model αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι!

Η Γαρυφαλλιά αποχώρησε και τα έχωσε στην τριάδα της φωτιάς: «Η Εύη είναι ο πυρήνας, αλλά δεν το δείχνει γιατί είναι έξυπνη… Η Μέγκι βγάζει κακίες αλλά δεν ξέρει πώς να τα πει, η Εύη όμως τις βγάζει off camera! Την Μικαέλα και την Εύη αντιπαθούσα περισσότερο γιατί έλεγαν ψέματα! Δεν έχω σκοπό να συμφιλιωθώ με τη Μικαέλα… Η τριάδα με φοβόταν… Υπάρχουν κι άλλες κλίκες... Έφυγα νωρίτερα από αυτές γιατί αν καθόμουν θα έπεφτε ξύλο.»!

Όσο δε για τον σύντροφό της και τα σχόλια που ακούστηκαν ότι την έβαλε στο παιχνίδι είχε πει στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» : «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έχουν πει. Θεωρώ ότι η φάτσα μου δεν υπήρχε λόγος να είναι έξω από το παιχνίδι. Μπήκα καθαρά με την αξία μου. Τώρα για ποιο λόγο να συζητήσουν κάτι τέτοιο και να τα πουν σε κάποια άτομα και να έρθουν να μου τα πουν. Είναι γατάκια, δεν μου τα λένε μπροστά μου.»!
Η Γαρυφαλλιά πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στον σύντροφό της, για τον οποίο έγινε και ένας χαμός κατά τη διάρκεια του Greece’s Next Top Model.
H Γαρυφαλλιά αποχώρησε και είναι τρισευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της με τον οποίο αντάλλαξε ένα καυτό φιλί και το δημοσίευσε σε instastory της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved