Showbiz

«Χτυποκάρδια στο θρανίο»: Το αποκαλυπτικό «ατύχημα» της Γερονικολού και ο χορός με τον Βουτσά

Gossip-tv Team

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη με απρόοπτο την Τρίτη και 13!

Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει τη διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας που επιστρέφει 56 χρόνια μετά, ενώ την παράσταση συνοδεύει η πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία εντυπωσίασε το κοινό και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας. Σε ρόλους έκπληξη οι θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού, Νίκος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσάς! Μαζί τους, η Σοφία Βογιατζάκη και η Νίκη Παλληκαράκη.
Πρεμιέρα όμως δίχως απρόοπτα γίνεται; Δε γίνεται!
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, σκίστηκε το φερμουάρ του φορέματος της Κατερίνας Γερονικολού επί σκηνής και έμεινε όλη η πλάτη ανοιχτή διάπλατα. Η ίδια όμως αντέδρασε ψύχραιμα!
Μάλιστα, στον διάλογο που είχε επί σκηνής με τον Τζιόβα, έβαλε και την ατάκα: «Τι να κάνω κι εγώ Δημήτρη μου; Σκίστηκε και το φουστάνι...» συνέχισε όμως να παίζει κανονικά ακόμα κι όταν επιβαλλόταν σκηνοθετικά να γυρίζει την πλάτη στο κοινό αποκαλύπτοντας πολλά…
Η είσοδος της " μαμάς" Νίκης Παλληκαράκη και του "μπαμπούλη" Νίκου Γαλανού, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κλείσει το διαλυμένο φερμουάρ δεν άλλαξαν και πολλά.

Κάποια στιγμή λοιπόν η "Λίζα" βγήκε εκτός σκηνής καθώς οι "γονείς" της μιλούσαν με τον "άντρα" της και πρόχειρα της έπιασαν το φόρεμα προστατεύοντας από τα αδιάκριτα βλέμματα τουλάχιστον τα «επίμαχα» σημεία.
Παρά το απρόοπτο γεγονός, η Κατερίνα Γερονικολού δεν έχασε το κέφι της και αποδείχθηκε άψογη επαγγελματίας! Μάλιστα, στο τέλος της επίσημης η Κατερίνα χόρεψε με τον για πάντα σκερτσόζο Κώστα Βουτσά.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved