Showbiz

Γιάννα Τερζή: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ!

Gossip-tv Team

Η Γιάννα Τερζή, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το gossip-tv.gr μίλησε για τους πραγματικούς λόγους που την έκαναν να επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα από την Αμερική όπου είχε εγκατασταθεί για εννέα ολόκληρα χρόνια. 

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει οριστικά από την Αμερική στην Ελλάδα, η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε: «Ήταν καθαρα προσωπικοί λόγοι παρ’ όλο που όπως όλοι υποψιάζονται, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα ακόμα με την κρίση. Δεν έχουμε ανακάμψει τελείως. Ενώ στην Αμερική δίνονται ευκαιρίες. Και εμένα μου δόθηκαν ευκαιρίες, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια, μία πολύ καλή θέση στη μουσική και σ’ αυτό που έκανα. Αλλά έκλεισα εννέα χρονια στο εξωτερικό και μου έλειψαν πάρα πολύ η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το σπίτι μου, η Ελλάδα… Ήταν μία δεκαετία αρκετά σκληρή με πολλή μετακίνηση, πολλή προσπάθεια και ήθελα να αισθανθώ ότι είμαι στο σπίτι μου και εκεί δεν το αισθάνθηκα.
Ο Γιώργος Σαμπάνης με ρώτησε, γιατί έφυγες γιατί είχα ξεκινήσει να κάνω το δεύτερο άλμπουμ, είχα επιτυχία αλλά εγώ έφυγα. Και έφυγα γιατί θεώρησα ότι δεν κάνεις κάτι την ώρα που σου δίνεται η ευκαιρία και δεν την αρπάξεις, μπορεί να ξυπνάς για την υπόλοιπη ζωή σου και να λες το μετανιώνω. Δεν ήθελα να είμαι αυτή που θα ξυπνάω και να λέω ‘πώς θα ήταν αν το είχα δοκιμάσει’. Εκτός αυτού όμως υπήρξε και μία δεκαετία με τεράστιες εμπειρίες».

Η ίδια δεν έκρυψε πως ήταν όνειρο ζωής να πάει στη Eurovision. «Ήταν ένα όνειρο το οποίο είχα βάλει σε ένα κουτάκι όσο ήμουν Αμερική γιατί άλλο Ευρώπη και άλλο Αμερική και επίσης προέκυψε εντελώς τυχαία… Το όνειρο προέκυψε τυχαία αφότου ανακοίνωσε η ΕΡΤ ότι έψαχνε για ένα τραγούδι… Το κύμα αγάπης που πήρα γι’ αυτό το τραγούδι ήταν κάτι πρωτόγνωρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved