Showbiz

Κατσαρίδης: «Ανήθικη η επίθεση που έκανε ο Σεφερλής στους συνεργάτες μας»

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Κατσαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές» μίλησε στο «Ευτυχείτε» στο Open για όσα οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Όπως ο κύριος Σεφερλής δεν επιτρέπει να θίγεται ο ίδιος, έτσι και εμείς δεν επιτρέπουμε αυτά που ακούστηκαν χθες το βράδυ. Θεωρώ πολύ ανήθικη την επίθεση που έκανε ο κύριος Σεφερλής σε συνεργάτες της εταιρείας, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι σύμβουλος επικοινωνίας της εταιρείας, όχι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, και η οποία γνωρίζοντας και έχοντας στα χέρια της κάποια στοιχεία που προκύπτουν από νομικά έγγραφα βγήκε και εκπροσώπησε την εταιρεία», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης μιλώντας στη Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη για το ποσό της προκαταβολής που ζήτησε ο ηθοποιός προκειμένου να συμμετέχει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς. «Ποτέ δεν κατηγορήσαμε τον Μάρκο Σεφερλή πως άφησε άνεργο κάποιον ηθοποιό. Αυτό που είπαμε, και είπε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι πως όταν μια παράσταση προσωποκεντρική ακυρώνεται, επειδή ο κεντρικός πρωταγωνιστής και η παραγωγή δεν τα βρίσκουν επειδή ο πρωταγωνιστής εμφανίζει κάποιες απαιτήσεις που δεν γίνονται αποδεκτές, η παράσταση οδηγείται σε ακύρωση», εξήγησε ο Πάνος Κατσαρίδης συμπληρώνοντας πως «Ο Μάρκος Σεφερλής είχε ζητήσει μια τεράστια προκαταβολή, πέραν και εκτός των ειωθότων της θεατρικής αγοράς… το ποσό είναι 50.000 ευρώ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που τα λέω αυτά, αλλά όταν πια όλα έχουν βγει στη φόρα, δεν έχω άλλο δρόμο. Για κάποιον που ξέρει από θέατρο το να δώσεις 50.000 ευρώ 4 μήνες πριν ξεκινήσει μια παράσταση καθιστά αδύνατη τη διενέργεια της παράστασης». Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου και το Open ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θεατρικές Σκηνές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved