Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η πρόταση για γυμνή φωτογράφιση στο Playboy και η αντίδρασή της

Gossip-tv Team

Δέχθηκε όχι μία αλλά τέσσερις φορές πρόταση για να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλό του Playboy! Πώς όμως αντέδρασε την τέταρτη φορά;

Με αφορμή τη συνέντευξη που είχαν με την Ιωάννα Σουλιώτη και την αναφορά της σε γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο Playboy, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την πρόταση που είχε και εκείνη για να φωτογραφηθεί γυμνή!

Η Φαίη είπε μεταξύ άλλων: «Με έπαιρνε μια κυρία και της είπα αν με ξαναπάρετε τηλέφωνο… Δεν ήθελα. Ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μου ανέφερε τίποτα για χρήματα, απλώς ήταν η πρόταση να μπούμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε. Όταν λες μία, δύο, τρεις φορές όχι, για ποιο λόγο να το κάνεις την τέταρτη, όταν εξηγείς ότι δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω; Την τέταρτη φορά μου γύρισε το μάτι!»!
Και τόνισε: «Μόνο από το Playboy μου έχει ζητηθεί να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Όταν έρχεσαι από τη Θεσσαλονίκη, είσαι ένα φρέσκο πρόσωπο, κάνεις μια εκπομπή λίγο διαφορετική… δεν ήθελα να το κάνω γι’ αυτούς τους λόγους. Όχι ότι δεν εμπιστευόμουν πώς θα βγει το αποτέλεσμα.»!
Δείτε σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved