Showbiz

Η Ειρήνη Στεργιανού ξεσπά: «Με παρουσίασαν σαν β@ζ@τα ενώ ήμουν με το αγόρι μου»

Gossip-tv Team

«Είδα σε τίτλους να γράφουν “το αμαρτωλό παρελθόν που την καίει”…» τόνισε η Ειρήνη Στεργιανού στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε την Ειρήνη Στεργιανού.
Η πρώην διαγωνιζόμενη στο «GNTM», στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της, αποκάλυψε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή. Περιέγραψε την εμπειρία της από το παιχνίδι και εξομολογήθηκε γιατί αποφάσισε να διατηρήσει τα μαλλιά της κοντά παρόλο που όταν της τα έκοψαν στο παιχνίδι έκλαιγε για 15 μέρες.
Και απάντησε σε όλους εκείνους που με αφορμή ένα βίντεο που την δείχνει να διασκεδάζει στη Μύκονο, μίλησαν προσβλητικά για εκείνη.
Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε «Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί γιατί ξέρω ποια είμαι. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωρηθεί. Τα χιουμοριστικά που κάνει ο κος. Μουτσινάς, χαίρομαι και γελάω με αυτά. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν άρθρα κακοπροαίρετα, αυτό δεν μου αρέσει, αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να λυγίσει. Αυτό με τις σαμπάνιες, είχα δει σε τίτλο να γράφει “το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει”. Και με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το αγόρι μου. Δεν ήξερα πως ήταν η κάμερα εκεί. Είμαι αυθόρμητη», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved