Showbiz

Ποιος είπε; «Είχα πει όχι στον Γιώργο Νταλάρα επειδή το γύρισμα ήταν πρωί και πήγε ο πατέρας μου»

Gossip-tv Team

Δεν μίλησε μόνο για την προσωπική του ζωή, προέβη και σε αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία του στο τραγούδι και τα «όχι» που έχει πει!

Ο Χάρης Βαρθακούρης αρχικά τόνισε σε συνέντευξή του στο Πρωινό: «Αν ακούσεις π.χ. τον Βέρτη, θα πεις «Τι φανταστικός τραγουδιστής ο Βέρτης». Δεν θα συνεχίσεις την πρόταση να πεις «αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο». Στην περίπτωση του Στέλιου Διονυσίου θα πεις «τι ωραίος τραγουδιστής ο Στέλιος, αλλά δεν είναι σαν τον πατέρα του». Δεν υπάρχει λόγος να το πεις αυτό».

Ο καλλιτέχνης ανέφερε στη συνέχεια κάποια «όχι» που έχει πει στην επαγγελματική του πορεία: «Έχω κάνει λάθη πολλά, έχω πει χοντράδες. Έχω πει όχι το 2000 σε μια συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα. Σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοίμαζε, με πήρε ο άνθρωπος για να πούμε ένα τραγούδι μαζί κι επειδή το γύρισμα ήταν πρωί κι εμένα η φωνή μου θεωρώ ότι δεν έχει ανοίξει το πρωί συν το ότι εγώ κοιμάμαι το πρωί… και πήγε ο πατέρας μου. Δύο χρόνια μετά από αυτό, δέχτηκα μια πολύ σημαντική -από οικονομική άποψη- πρόταση για να διαφημίσω ένα προϊόν. Ήταν μπισκότα, το ποσό ήταν τεράστιο και θυμάμαι ότι είπα «Δεν τρώω τα μπισκότα σας»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved