Showbiz

Μαρινέλλα-Μακεδόνας-Παπαρίζου-Αδάμου: Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα-Η συνέντευξη Tύπου του σχήματος

Gossip-tv Team

Η Μαρινέλλα συναντά τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζου, την Ήβη Αδάμου και τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη και Ματθαίο Τσαχουρίδη και δημιουργούν μια διαφορετική μουσική παρέα που τα έχει όλα.

Μετά τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν τη μουσική τους παράσταση και στο αθηναϊκό κοινό, υποσχόμενοι ψυχαγωγία και μελωδικές στιγμές.

Το Gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Tύπου λίγο πριν την πρεμιέρα τους στις 9/2 στο Διογένης Studio, εξασφαλίζοντας πλάνα από
την κοινή εμφάνιση των καλλιτεχνών και την παρουσίαση από τους ίδιους, όσων θα δούμε στη μουσική τους παράσταση!

Η Μαρινέλλα ξεκίνησε να μιλά τονίζοντας ότι το εν λόγω μουσικό πρόγραμμα δεν είναι συνηθισμένο, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι η ώρα έναρξης θα είναι νωρίς. Παρουσίασε τους συναδέλφους της και τόνισε ότι πρόκειται για εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

Το λόγο πήρε ο Κώστα Μακεδόνας, ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του προγράμματος στην Αθήνα, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο επιτυχές πάντρεμα διαφορετικών μουσικών! Μάλιστα, παρομοίασε τη Μαρινέλλα με «Σεφ», λόγω της μαγικής μουσικής συνταγής που δημιούργησε και υλοποιείται.

Η Έλενα Παπαρίζου, με τη σειρά της, δήλωσε ευτυχισμένη που συμμετέχει στο μουσικό αυτό σχήμα και υπογράμμισε ότι διαφορετικοί χαρακτήρες μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μαγικό μουσικά!

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης πιστεύει πολύ στη συγκεκριμένη μουσική πανσπερμία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ ο Ματθαίος Τσαχουρίδης είπε ότι η ποντιακή λύρα τους πλαισιώνει με έναν διαφορετικό τρόπο τη μουσική πανδαισία!

Η Ήβη Αδάμου, τέλος, εμφανώς χαρούμενη είπε με χιουμοριστική διάθεση ότι της κακοφάνηκε ο χρόνος που δεν ήταν μαζί λόγω της μεταφοράς από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και προσκάλεσε όλους να παρακολουθήσουν το μουσικό πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πηγή: NDP photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved