Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Αποκάλυψε πώς πέρασε στα γενέθλιά της: «Ήμουν ξαπλωμένη…»

Gossip-tv Team

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.gr για τη φετινή της συνεργασία με τη Μαρινέλλα, για τα γενέθλιά τηςτα οποία πέρασε εκτός Ελλάδος, αλλά και για την Τάμτα που "κατεβαίνει" στη φετινή Eurovision για χάρη της Κύπρου.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια, που συμπράττει στη σκηνή με τη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου και τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη δηλώνει πολύ χαρούμενη για την συνεργασία αυτή, ενώ σχολιάζει τις διαφορές του κοινού της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, λέγοντας:

«Ο κόσμος έχει ανάγκη από ψυχαγωγία. Αν βλέπεις ότι μια βραδιά είναι πιο ήσυχη, δουλεύεις πιο σκληρά για να ξαναανέβει το πράγμα…Πιστεύω πολύ στην παράστασή μας κι ο κόσμος θα περάσει πολύ όμορφα».

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι η ιδέα δημιουργίας του συγκεκριμένου μουσικού σχήματος είναι ιδέα της Μαρινέλλας και τόνισε ότι: «Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να στήνουν σύνορα, ενώ η μουσική δεν έχει σύνορα. Η μουσική απλώνεται, ενώνει, μαζεύει, συγκεντρώνει πράγματα! Έχουμε βρει ένα μαγικό τρόπο για το πώς μπορούμε να ταιριάξουμε μεταξύ μας»., ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι κάνουν πολύ παρέα όλοι οι συμμετέχοντες του σχήματος και ανταλλάσσουν μηνύματα στο viber.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφέρθηκε με πολλή γλυκύτητα στη Μαρινέλλα, χαρακτηρίζοντάς την ως «Μαρινέλλα της καρδιάς μας» και στάθηκε στην ειλικρίνεια που την διέπει σαν άνθρωπο.

Η Έλενα Παπαρίζου, όμως, πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια, τα οποία και γιόρτασε εκτός Ελλάδος και αναφέρθηκε στο ταξίδι της, τι συνειδητοποιεί μεγαλώνοντας, αλλά και στο τι την έχει πληγώσει μέσα στα χρόνια:

«…Ήμουν ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα στα γενέθλιά μου, δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου…»

Η Ελληνίδα pop star δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη συμμετοχή της Τάμτα στην Eurovision καθώς εκπροσωπεί
την Κύπρο, ενώ με αινιγματικό τόνο αναφέρθηκε στο The Voice, μη ξέροντας με σαφήνεια αν θα υπάρξει νέος κύκλος.

Δείτε τη συνέντευξή της αποκλειστικά στο gossip-tv, στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved