Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Θα ήμουν ξανά κριτής σε talent show αν...»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίζεται τη φετινή σεζόν με τη Μαρινέλλα, την Έλενα Παπαρίζου, την Ήβη Αδάμου και τους αδερφούς Τσαχουρίδη και μίλησε για τη μουσική παράσταση που παρουσιάζουν αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά σε κριτική επιτροπή talent show με τη Δέσποινα Βανδή σε ρόλο παρουσιάστριας!

Ο ίδιος ανέφερε στο gossip-tv.gr ότι οι Θεσσαλονικείς έφευγαν ενθουσιασμένοι από τον χώρο που εμφανίζονταν και θεωρεί ότι την ίδια επιτυχία θα έχει και στην Αθήνα, καθώς «το κοινό της Θεσσαλονίκης, όπως όλοι ξέρουμε, είναι περίεργο και δύσκολο».

Η σύμπραξη της pop με το λαϊκό και το παραδοσιακό τραγούδι δηλώνει ότι «έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Έγινε μέσα από την κοινή τους συνύπαρξη. Ήρθε και λειτούργησε από μόνο του».

Για τη Μαρινέλλα μιλά με πολύ όμορφα λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά για εκείνη: «Όταν δουλεύει κάποιος με τη Μαρινέλλα καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι τόσο μεγάλη καλλιτέχνης, είναι η ζωή της αυτό που κάνει και γι’ αυτό έγινε τόσο μεγάλη τραγουδίστρια».

Όσον αφορά στην Έλενα Παπαρίζου τη χαρακτηρίζει πολύ καλό παιδί, ενώ δηλώνει χαρούμενος που μέσω αυτής της συνεργασίας έγιναν και καλοί φίλοι.

Σε ερώτηση για τα παιδιά του και για το αν το έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με το τραγούδι απαντά: «Τους αρέσει η μουσική, αλλά δεν έχουν δώσει κάποιο τέτοιο δείγμα».

Ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε κριτής σε μουσικό talent show, αποκάλυψε ακόμη ότι δεν του έχει ξαναγίνει κάποια πρόταση, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά το ρόλο του κριτή:

«Δεν έχω λάβει κρούση να είμαι ξανά σε talent show. Αν είχα τα εχέγγυα ότι θα είναι καλοστημένο και με αξιοπρέπεια πολύ ευχαρίστως».

Τέλος, σχολίασε το ρόλο της Δέσποινας Βανδή ως παρουσιάστριας του X Factor, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Δέσποινα τα καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια. Ό,τι θέλει να κάνει το κάνει με επιτυχία. Την αγαπώ πολύ και της εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί της αξίζει».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved