Showbiz

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Ένιωσα ότι κάτι έπαθε…»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» μίλησε για όλα στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γεννήθηκε το 1997 και έχει και δίδυμο αδερφό.
Αρχικά είπε ο Αλέξανδρος: «Έχω αλλάξει αρκετά σχολεία γιατί ήμουν λίγο άτακτος. Με έδιωχναν. Έκανα πλάκα, αλλά δεν είχα μέτρο. Μέχρι να καταλάβω ποιο ήταν το μέτρο, έπρεπε να αλλάξω πολλά σχολεία. Με συμπαθούσαν αλλά επειδή δεν σταματούσα μου έλεγαν ότι έπρεπε να φύγω. Στο σπίτι ο αδερφός μου ήταν ο ήσυχος κι εγώ ο άτακτος.»!

Και πρόσθεσε: «Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Τον αισθάνεσαι. Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε. Κάποια στιγμή, όταν άλλαξα πάλι σχολείο, ο αδερφός μου δεν ακολούθησε. Στα 17 ήθελα να φύγω από το σπίτι και κάπου εκεί χάθηκε όλο αυτό. Ακόμα είμαστε σε περίεργη κατάσταση. Βρισκόμαστε και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, καταλαβαίνει αμέσως ο ένας τον άλλον αλλά παλιά ήταν τρομακτικό… Ήμουν εγώ στην Άνω Γλυφάδα, ήταν ο αδερφός μου στο Λαγονήσι, έσπασε το πόδι του και κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο γιατί το ένιωσα ότι κάτι έπαθε»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved