Showbiz

Η Κόνυ Μεταξά «κολάζει» και τις Φιλιππίνες

Gossip-tv Team

Η Κόνυ  πραγματοποίησε ταξίδι στο Palawan  και έμεινε εντυπωσιασμένη από το φυσικό κάλλος του.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο στις εξωτικές Φιλιππίνες και μοιράζεται στιγμές της με τους followers της. Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για την μετακόμισή της στις ΗΠΑ, είπε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής.

Η Κόνι αποκάλυψε και τον πρόσφατο χωρισμό της, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και είπε απλά σε μια πρόταση:

«Έχω χωρίσει. Τι να γίνει… αυτά που πάντα γίνονται στις σχέσεις»

Η σχέση της με τον αγαπημένο της Νίκο πέρασε από σαράντα κύματα και, παρότι η έλξη ανάμεσα τους ήταν έντονη, οι εκρηκτικοί χαρακτήρες τους οδήγησαν στον χωρισμό. Τόσο η Κόνυ όσο και ο Νίκος έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media, κάτι που αποδεικνύει πως το τέλος γράφτηκε με έντονο τρόπο. Το γυαλί είχε ραγίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το ζευγάρι για μια ακόμα φορά είδε τις διαφορές του να δημιουργούν αγεφύρωτο χάσμα.

Τότε η Κόνι έφυγε στην Αμερική για αρκετές εβδομάδες στο πλαίσιο προγραμματισμένων εμφανίσεων της με τον πατέρα της Λ. Πανταζή. Η επιστροφή της σε μέρη που επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσε και σπούδαζε την έκαναν να εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει εκεί. Όταν πλέον ήρθε στην Ελλάδα άρχισε να επεξεργάζεται ακόμη πιο έντονα την επιστροφή της στην Αμερική.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved